Ще один іспит для Зеленського: дегенерата Портнова запросити в Україну і посадити на довічне, або не пускати і позбавити громадянства

Колишній заступник голови Адміністрації президента-втікача Віктора Януковича – Андрій Портнов – заявляє, що проти нього немає ніяких кримінальних проваджень і у травні він повернеться в Україну.

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заперечили співпрацю із Андрієм Портновим та Оленою Лукаш – юристами, які працювали на команду колишнього президента-утікача Віктора Януковича.

«Це брехня.Тіньовий штаб наших опонентів значно збільшив кількість фейків і чорних технологій, які використовуються в маніпулятивних цілях», – заявили у преc-службі штабу Зеленського, відповідаючи на наше запитання про те, чи працює в них і на яких засадах, зокрема, Андрій Портнов.

Андрій Портнов, який до 2010 року курував юридичну підтримку БЮТ, був заступником керівника виборчого штабу кандидата в президенти України Юлії Тимошенко на виборах 2010 року, а потім став заступником глави Адміністрації президента Віктора Януковича і керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою, і якого звинувачували у тиску на суддів, – заявив, що повертається в Україну.

В ефірі одного з антиукраїнських телеканалів, який належить Євгенію Мураєву, Андрій Портнов сказав, що «приєднується до всіх, хто констатує поразку Порошенка», висловив припущення, що Петра Порошенка чекає «або еміграція, або кримінальне переслідування» і повідомив, що «в травні вже буде в Україні».

На своїй сторінці у мережі напередодні другого туру президентських виборів в Україні, Андрій Портнов написав, що «перемоги Зеленському він побажав ще до його офіційного висунення, в кінці грудня 2018-го. Мій наступний прогноз – Порошенко буде сидіти в тюрмі. В крайньому випадку, Україна буде офіційно вимагати його видачі з-за кордону. Запишіть мої слова…»

Думаємо, що Портнов намагається свій багаторічний нічний кошмар і денний страх перенести на Порошенка. Адже сидіти в українській тюрмі, біля параші, доведеться саме Андрюші!

Як відомо, Андрій Портнов обмочив штани і втік з України одразу після втечі Віктора Януковича наприкінці лютого 2014 року. Це сталося після розстрілів на Майдані.

Мережа Правди

leave a comment: