Підтримай петицію за відставку Президента України Володимира Зеленського

Зе у відставку!

Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об’єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію. Користаючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли “слуга народу” не має моральних зобов’язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!

ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ

Електронний цифровий підпис ви можете абсолютно безкоштовно отримати в системі Приват24, виконавши наступні кроки:
1. Увійдіть в систему Приват 24;
2. Виберіть пункт «Всі послуги»;
3. Увійдіть у вкладку «Бізнес» і виберіть «Завантажити сертифікат»;
4. Внесіть всі необхідні дані і натисніть на кнопку «Дані вірні»;
5. Після цього слід натиснути на кнопку «Вибрати». Виберіть, куди саме ви хочете зберегти електронний ключ. Запам’ятайте, де ви його зберегли;
6. Після цього введіть пароль вашого ключа. Робіть це уважно – крім вас його ніхто не буде знати. Тому обов’язково запам’ятайте пароль! У пароля обов’язково повинні бути цифри і букви (на англійській розкладці), кількість символів – не менше 8.

Мережа Правди

leave a comment: