Поліція розпочала розслідування через підпал редакції «Четверта влада»

У Рівному поліція розпочала досудове розслідування за фактом підпалу ввечері 22 лютого офісного приміщення, в якому працює інтернет-видання «Четверта влада».

«Повідомлення про підпал офісу на вулиці Дубенська надійшло до поліції близько 19:30. На місце події прибули слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та працівники ДСНС. На першому поверсі двохповерхового приміщення знаходиться офіс інформаційного агенства. За попередньою інформацією, невідомий чоловік зайшов до будинку, залишив там дві пластикові пляшки з бензином та підпалив їх. Вогонь побачив син потерпілого, 37-річного рівнянина, який у цей момент зійшов з другого поверху та відразу кинувся кликати на допомогу», – ідеться в повідомленні.

Вогнем пошкоджена кімната офісного приміщення та знищені меблі. У виданні «Четверта влада» пов’язують цю подію з професійною журналістською діяльністю.

За словами заступниці головного редактора видання Антоніни Торбіч, із основними осередками загоряння журналісти впоралися самостійно, ще до приїзду пожежників.

leave a comment: