Аваков про звільнення Дєєвої: вона «блискуче реалізувала» заплановані проекти

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подякував за роботу своїй заступниці Анастасії Дєєвій і заявив, що вона «блискуче реалізувала» заплановані проекти.

«Скажу прямо – вона молодець! Блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані. Життя створює безліч викликів, гадаю, з ними вона впорається так само добре, як і в МВС! Дякую за службу», – написав він на своїй сторінці в twitter.

Кабінет Міністрів сьогодні звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Як повідомив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, вона подала заяву про звільнення за власним бажанням. 

У жовтні 2016 року 24-річну Анастасію Дєєву призначили заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції. Це призначення викликало резонанс. Зокрема, багато обговорювався вік дівчини; прописаний у біографії 10-річний досвід роботи; спосіб, у який її призначили, та особисті фото, які знайшлись у мережі.

У 18 років отримала першу роботу – помічника депутата Леоніда Кожари від Партії регіонів. Коли той очолив Міністерство закордонних справ в уряді Миколи Азарова, почала допомагати іншій регіоналці – Олені Нетецькій. Деякий час працювала в Міністерстві закордонних справ.

leave a comment: