Бойовики обстріляли житлові квартали Новолуганського – штаб

Українська сторона повідомляє про обстріл житлових кварталів Новолуганського Донецької області з боку підтримуваних Росією бойовиків.

«Близько 18.30 год бойовики обстріляли житловий сектор населеного пункту Новолуганське із зенітної установки ЗУ-23-2. Внаслідок обстрілу повністю згоріла дерев’яна присадибна будова у подвір’ї будинку по вулиці Космонавтів. В будинку на вулиці Мічуріна пошкоджено хлів, гараж та паркан, побито шифер на даху. В будинку по вулиці Сергієнка пошкоджені стіна та хлів, вбито домашню худобу. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав», – повідомили ввечері 6 травня у штабі української воєнної операції на Донбасі.

Раніше у вівторок у штабі АТО заявили, що внаслідок бойових дій на Донбасі сьогодні четверо українських військових поранені.

Бойовики з угруповання «ДНР» заявляють, що минулої доби українські військові обстріляли Петровський район Донецька, селище Старомихайлівка, Ясинувату, Жабічеве, Спартак і Докучаєвськ. В угрупованні «ЛНР» кажуть, що українські військові у вівторок вранці обстріляли селище Донецьке, в результаті чого загорівся будинок.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

leave a comment: