Росія: Навальний обіцяє відповісти «по пунктах» на заяви мільярдера Усманова

Російський опозиціонер Олексій Навальний пообіцяв «по пунктах» відповісти на претензії мільярдера Алішера Усманова. У відповіді на відеозвернення бізнесмена Навальний повторив обвинувачення в хабарництві на адресу Усманова.

Раніше 18 травня Усманов у відеозверненні до Навального вимагав від нього вибачень через звинувачення в корупції і назвав засновника Фонду боротьби з корупцією (ФБК) «кримінальником», «невігласом» і «бізнесменом-невдахою».

Відеоролик щодо судового позову Усманова до Навального мільярдер розмістив у соціальній мережі «ВКонтакте». Олігарх стверджує, що не давав хабарів.

Судове засідання за позовом Алішера Усманова до Олексія Навального і ФБК призначене на 30 травня, повідомляють російські ЗМІ.

Приводом для розгляду стала публікація ФБК, в якій стверджується, що Усманов нібито подарував ділянку під Москвою фонду «Соцгоспроект». Головою наглядової ради цієї організації, як зазначається, є Ілля Єлісєєв, однокурсник прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, якого фонд Олексія Навального звинуватив у корупції.

leave a comment: