Бойовики обстріляли табір на Донеччині, куди мають в’їхати діти – поліція

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі минулої ночі обстріляли дитячий табір у селі Зелений Гай Волноваського району Донецької області. Як йдеться в повідомленні на сайті управління Нацполіції Донеччини,

«Слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції обстежила територію та встановила, що у приміщені їдальні пошкоджено три вікна та ще стільки ж у корпусах № 1 та 4. Постраждалих немає. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, під час обстрілу на території табору, окрім охоронця, нікого не було. Перший заїзд дітей у табір запланований у червні.

На сайтах донецьких бойовиків про обстріл цього населеного пункту інформації немає, натомість в угрупованні «ДНР» стверджують, що українська сторона напередодні стріляла 65 разів. У штабі АТО раніше повідомили про 44 обстріли з боку проросійських бойовиків за минулу добу.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

leave a comment: