Турецька поліція вбила двох підозрюваних у плануванні теракту бойовиків угруповання «Ісламська держава»

Поліція Анкари повідомила про вбивство двох підозрюваних членів угруповання «Ісламська держава», які, як вважають, планували напад в столиці Туреччини, Анкарі. Про це повідомив губернатор регіону. За його словами, двоє підозрюваних були вбиті в їхній резиденції в одному з районів Анкари в ході поліцейської операції в результаті перестрілки з офіцерами, повідомляє інформаційне агентство Anadolu.

Поліцейська операція була здійснена на основі показів підозрюваного азербайджанця, члена угруповання «Ісламська держава», затриманого у Стамбулі поліцією після того, як він нібито відвіз на автомобілі двох чоловіків до Анкари.

За словами губернатора, поліція відкрила вогонь після того, як підозрювані самі почали стріляти по силах безпеки. Після «нейтралізації» двох людей поліція знайшла при них зброю і ручні гранати. Ідентичність і громадянство двох чоловіків ще мають бути підтверджені.

Протягом останніх 18 місяців Туреччина постраждала від хвилі атак, в яких звинувачують угруповання «Ісламська держава» та курдських бойовиків, загинули сотні людей у таких містах, як Стамбул, Анкара і південно-східне місто Газіантеп.

leave a comment: