Володимир Кличко програв боксерський поєдинок британцю Ентоні Джошуа

Український легендарний боксер Володимир Кличко програв Ентоні Джошуа з Великобританії у поєдинку в суперважкій вазі. Бій був зупинений в 11-му раунді.

Бій, що відбувався 29 квітня у присутності 90 тисяч глядачів на «Вемблі Арені» у Лондоні, зупинив рефері після того, як 41-річний Кличко отримав шквал ударів в 11-му раунді.

Перемога Джошуа додала йому титул чемпіона за версією WBA до його поясу IBF. Наразі він виграв всі 19 своїх професійних боїв.

Перший раз Джошуа відправив Кличка в нокдаун у п’ятому раунді. Потім у шостому раунді вже Кличко відправив 27-річного британця в нокдаун. В 11-му раунді Володимир двічі побував на підлозі рингу.

«Сьогодні виграв кращий, і це масштабна подія для боксу, – сказав після бою Володимир Кличко Sky Sports. – Двоє джентльменів боролися один з одним. Ентоні був кращим сьогодні. Це дуже сумно, що я не зробив цього сьогодні».

Президент України Петро Порошенко подякував Володимирові Кличку за боротьбу. «Дуже достойний бій. Ми з тобою, Володимире!» – повідомляється на Facebook-сторінці Порошенка.

Володимир Кличко, який домінував в суперважкому дивізіоні впродовж майже десяти років, втратив свої титули WBA, IBF, WBO, програвши Тайсону Ф’юрі в Дюссельдорфі в листопаді 2015 року.

Він також є олімпійським чемпіоном, завоювавши золоту медаль на Олімпійських іграх 1996 року в Атланті.

leave a comment: