Російський рок-гурт “Телевізор” виконав свою нову пісню “Ти прости нас, Україно”

Російський рок-гурт "Телевізор"

Автор тексту пісні називає президента РФ Володимира Путіна “упирем”.

13 травня в київському клубі “Атлас” відбувся концерт російського рок-гурту “Телевізор”. Колектив виконав свою нову пісню поз назвою “Ти прости нас, Україно”, в тексті якої яскраво виражена позиція музикантів щодо російсько-українського конфлікту.

“Ти прости нас, Україно – це рушиться російський світ, ми не відаємо, що творимо. Ти прости нас за Крим і за Донбас, всі протести та мітинги даремно, ми вигодували в Кремлі упиря”, – співається в приспіві пісні.

Згадується в тексті і Небесна сотня, пам’ять про яку навічно залишиться в душах українців, в той час як росіяни будуть жити, охоплені бажанням “рабської помсти”.

“Телевізор” – радянська і російська рок-група. Була заснована в Ленінграді в 1984 році. Засновником, автором текстів, музики та ідейним натхненником групи є музикант Михайло Борзикін. Одна з найбільш неоднозначних і неординарних груп пострадянського простору, що поєднує в собі важку електронну музику, за стилістикою порівнювану з Depeche Mode, і просочені похмурим протистоянням всьому світу тексти.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

leave a comment: