Володимир Кличко у Нью-Йорку захистив свої пояси в поєдинку проти досі непереможеного американця Брайанта Дженнінгса

Кличко

Чемпіон IBF, IBO, WBO і WBA українець Володимир Кличко на знаменитій арені Madison Square Garden у Нью-Йорку захистив свої пояси в поєдинку проти досі непереможеного американця Брайанта Дженнінгса.

Вечір у Нью-Йорку зібрав багато віпів, починаючи від боксерських – Льюїса і Холіфілда, закінчуючи голлівудським “Міцним горішком” Брюсом Віллісом. Звичайно ж, тримали кулаки за Володимира і його наречена Хейден Панеттьєрі і брат Віталій.

Бій почався досить мляво. Володимир вишукував пролом у захисті суперника. Брайант або бігав по рингу, або намагався клінчувати. У клінчі бив по корпусу. Але з кожним раундом дії Дженнінгса були менш упевненими, а удари Кличка більш точними. То бічній пройде, то джеб. Не підбадьорив американця і зал, який затягнув в п’ятому раунді “USA! USA!” Все на що був здатний Брайант – імітувати бій.

Перед шостим раундом в кутку Брайанту радили: “Ти повинен перебоксувати його!” І Дженнінгс пішов вперед, вибухаючи атаками. Одного разу навіть смачно дістав Кличка правим боковим.

“Навантажувати!” – Порадив Віталій брату перед восьмим раундом. І відразу на початку раунду Володимир пропустив потужний лівий боковий. Встояв. І відповів таким же. Дженнінгс за рахунок хорошого руху, практично не пропускав, тому виглядав свіжіше Володимира. У десятому раунді рефері зняв бал з Кличка за утримання суперника. Але це тільки розлютило українця. Він провів хорошу атаку з точними ударами в голову. Відповідь Брайанта – все ті ж удари по корпусу.

У підсумку, боксери так і пробоксували всі 12 раундів. Перемога Кличка за очками – 116: 111, 116: 111, 118: 109. Але навряд чи він цим боєм додав собі прихильників в Америці.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

leave a comment: